PTA IES Kista

Föräldrar- och lärarföreningen IES Kista (framåt kallad PTA IES Kista) arbetar för att stödja elevernas bästa intresse genom sin utbildning på IES Kista. Det är föräldrarna och skolan som tillsammans ser till att alla studenter får de bästa möjligheterna, varje dag.

PTA IES Kista är en egen självständig organisation. Vi arbetar tillsammans med skolan för att skapa aktiviteter och evenemang som gynnar alla elever på IES Kista.

Vår största insamling är International Food Court i samarbete med Kistaloppet. Vi stöder också eleverna och skolan med fikaförsäljning på Open Mic, diskotek och andra evenemang under skolåret.

Alla föräldrar och vårdnadshavare till IES Kista-studenter uppmanas att ansluta sig till PTA och stödja våra aktiviteter. Du kan stödja oss genom att bli betalande medlem, hjälpa till med donationer av bakverk, organisera en viss händelse eller komma med ditt eget förslag.

Den årliga medlemsavgiften är 100 kr / familj och betalas till vårt bankkonto
8327-9, 694 059 652-8 (Swedbank) eller SWISH 123 123 64 54. Inkludera ditt namn och studentnamn i meddelandedelen av din betalning.

PTA IES Kista har också en Facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/1988086827878410/

Du kan också maila PTA med din kontaktinformation om du vill bli medlem.

Vår e-postadress: info@ptaieskista.se

Välkommen!